Referat: Täfteå - Tavelsjö

Första seriematchen avklarad!

Vi mötte ett Täfteå som spelar ett tekniskt spel med mycket rörelse och få tillslag på bollen. Vi började spelade ett nytt spelsystem som vi kommer att nöta vidare på.

Första halvlek:
Vi startar mycket bra första 5-7 minuterna och hade lika mycket av spelet och lika många målchanser som Täfteå. Sen gjorde dom några snabba mål och hade en lång press mot vårt straffområde och vårt mål. Vi hade lite svårt att stå emot deras spel och press, och när halvleken var slut stog det 5-1.

Andra halvlek:
Täfteå startar likadant som dom avslutade den första, nämligen att surra som getingar runt vårt straffområde och gjorde 3 mål på kort tid. Sen spelade vi upp oss rejält och kom igång och spelade som ska göra med det nya spelsystemet. Riktigt bra slutförd andra halvlek som vi ska ta med oss till nästa match! Matchen slutade nu 9-5 till Täfteå men andra halvlek slutade 4-4 och gav oss tränare och spelare ändå mersmak! :)